Bestuursleden en Vrijwilligers gezochtEen vereniging verder brengen vergt inzet op meerdere niveau’s en voor het functioneren van de vereniging is deelname vanuit de leden essentieel!

Bestuur

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij twee potentiële bestuurders hebben gevonden die gaan meedraaien in het bestuur om onze activiteiten verder vorm en inhoud te geven. Wij zullen deze potentiële bestuursleden aan u voorstellen in de komende leden vergadering (ivm covid verplaatst naar september of oktober 2021.

Sociale Media en digitale communicatie

Daarnaast zoeken wij vrijwilligers die ons willen helpen op het gebied van Publiciteit met behulp van verschillende media, zoals Facebook, Twitter of anderszins.

Werkgroep Wonen

De werkgroep wonen bestaat feitelijk niet meer, door verloop zijn er geen vrijwilligers meer die meedoen. Dat betekent dat alle werkzaamheden tav projecten door het bestuur getrokken moeten worden. Dat beperkt in hoge mate de mogelijkheden om aan projecten deel te kunnen nemen.

Hebt U interesse, wij horen graag van u!

info@akropolis-amsterdam.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *